Світова література, 6 клас, Волощук Є.В., 2014

Світова література, 6 клас, Волощук Є.В., 2014.

 Дорогі шестикласники, працюючи із цим підручником, ви продовжите вивчення курсу світової літератури, розпочате минулого року, і прочитаєте художні твори, які збагатять ваші уявлення про світ і самих себе.
Для того щоб допомогти вам стати вдумливими й творчими читачами, авторкою було розроблено оригінальні рубрики. Деякі з них ви пам’ятаєте за підручником зі світової літератури для 5-го класу, з деякими наразі ознайомитеся.

Світова література, 6 клас, Волощук Є.В., 2014

ТАЄМНИЦІ ДАВНІХ МІФІВ.
Від перших кроків на історичному шляху люди намагалися розкрити таємниці Всесвіту й життя. Вони замислювалися над вельми складними питаннями. Що було, коли ще не було нічого? Як з’явився Всесвіт? Чому за днем настає ніч, а за зимою — весна? Куди і як рухається Сонце? Як і з чого було створено перших людей? Хто дав їм знання і навчив ремесел? Звідки взялися закони природного й суспільного життя? Відповідаючи па ці та інші запитання, наші предки складали міфи.

Такі оповіді тривалий час супроводжувалися магічними ритуалами, танцями, піснями, ілюструвалися скульптурними зображеннями персонажів. Отож у міфі поєднувалися елементи різних царин культурного життя давніх людей. З плином часу ці елементи розвинулися в окремі галузі науки й культури, а самі міфічні оповіді увійшли до скарбниці словесного мистецтва.



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Світова література, 6 клас, Волощук Є.В., 2014 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать pdf
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать книгу Світова література, 6 клас, Волощук Є.В., 2014 - pdf - Яндекс.Диск.
Дата публикации:





Теги: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи:


 


 

Книги, учебники, обучение по разделам




Не нашёл? Найди:





2024-03-28 00:02:08