Алгебра і початки аналізу, Завдання для контрольних робіт, 11 клас, Академічний рівень, Мерзлякова В.М., Єрьоміна Н.В., 2011

Алгебра і початки аналізу, Завдання для контрольних робіт, 11 клас, Академічний рівень, Мерзлякова В.М., Єрьоміна Н.В., 2011.
 
  Зошит містить завдання для контрольних робіт з алгебри і початків аналізу відповідно до програми Міністерства освіти і науки України (2010 р.); академічний рівень - 2 години на тиждень. Завдання розроблені у двох варіантах однакового рівня складності. Розраховані на використання учнями 11 класів та вчителями.
Зошит містить завдання до 7 контрольних робіт з алгебри і початків аналізу для 11 класу, у двох варіантах, включаючи семестрову та річну контрольні роботи. Кожна контрольна робота має 12 завдань. Зошитом одночасно можуть користуватися чотири учні.

Алгебра і початки аналізу, Завдання для контрольних робіт, 11 клас, Академічний рівень, Мерзлякова В.М., Єрьоміна Н.В., 2011

Примеры.
Вікно прямокутної форми має периметр 6 м. Якими мають бути розміри вікна, якщо площа його найбільша?

Відомо, що похідна функції y = f(x) на проміжку [2;5] дорівнює -2х. Тоді функція f(x) на цьому проміжку:
А не спадає    
Б не зростає    
В спадає
Г зростає

Якими мають бути сторони прямокутної ділянки площею 1600м2, якщо на її огорожу витрачено найменшу кількість матеріалу?



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Алгебра і початки аналізу, Завдання для контрольних робіт, 11 клас, Академічний рівень, Мерзлякова В.М., Єрьоміна Н.В., 2011 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать pdf
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать книгу Алгебра і початки аналізу, Завдання для контрольних робіт, 11 клас, Академічний рівень, Мерзлякова В.М., Єрьоміна Н.В., 2011 - pdf - Яндекс.Диск.
Дата публикации:





Теги: :: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи:


 


 

Книги, учебники, обучение по разделам




Не нашёл? Найди:





2024-03-29 00:45:33