Геометрія, 10 клас, академічний і профільний рівні, Нелін Є.П., 2010

Название: Геометрія, 10 клас, академічний і профільний рівні.

Автор: Нелiн Э.П.
2010

   Дорогі друзi!
Мета даного підручника - допомогти вам вивчити розділ геометрії, який називають стереометрією. У попередніх класах ви вивчали в основному властивості плоских фігур, тепер приступаєте до вивчення простороних об'єктів. У процесі вивчення стереометрії ви вдосконалюватимете спої навички логічного мислення, розвиватимете просторові уявлення, уміння в думках моделювати нові геометричні фігури і будувати їх графічні зображення.



Геометрія, 10 клас, академічний і профільний рівні, Нелін Є.П.




   Засвоюючи стереометрію, ви будете ознайомлюватися з новими геометричними поняттями і закономірностями, багато з яких упродовж «поріч люди застосовують у виробничій діяльності, використовують в архітектурі й живописі. Одержані знання допоможуть вам зрозуміти, чому геометричні властивості викликають незмінний інтерес творців прекрасного. Наприклад, теоретик мистецтва Раннього Відродження, італійський учений Леон Батіст Альберті (1404-1472) підкреслював значення геометрії в живописі, а геніальний французький архітектор XX ст. ІІІарль Едуар Ле Корбюзьє (1887-1965) відзначав, що навколишній світ с світом геометрії і своїми художніми враженнями людина зобов'язана гаме геометрії.

   Твори художників епохи Високого Відродження Леонардо да Вінчі (1452-1519) і Альбрехта Дюрера (1471-1528), величні споруди архітекторів старовини та сучасності переконливо свідчать про те, що геометрія була і залишається законодавицею моди в питаннях гармонії та краси.





Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Геометрія, 10 клас, академічний і профільний рівні, Нелін Є.П., 2010 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать djvu
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать книгу - Геометрія, 10 клас, академічний і профільний рівні, Нелін Є.П., 2010 - depositfiles
Дата публикации:





Теги: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи:


 


 

Книги, учебники, обучение по разделам




Не нашёл? Найди:





2024-03-28 23:04:41