Збiрник типових конкурсних тестових завдань з математики, Цегелик Г.Г., Гураи I.Й., Дудзяняй I.M., 2007

Название: Збiрник типових конкурсних тестових завдань з математики.

Автор: Цегелик Г.Г., Гураи I.Й., Дудзяняй I.M.
2007

    Збірник типових тестових завдань призначений для самостійної підготовки до вступних випробувань з математики у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Він містить усі типи задач, що є у банку даних "Тестові завдання з математики", з якого формуються білети для перевірки рівня знань абітурієнтів з математики при вступі в університет.


Збiрник типових конкурсних тестових завдань з математики. Цегелик Г.Г., Гураи I.Й., Дудзяняй I.M., 2007




     Банк даних "Тестові завдання з математики" призначений для автоматичного формування з нього тестових завдань для перевірки рівня знань з математики під час вступних іспитів в університеті. Кожний тест складається з 30 задач (по 10 для кожного типу складності), які охоплюють майже всі розділи шкільного курсу математики. Оскільки для виконання тесту абітурієнту відводиться обмежений час, то тестові завдання складено так, щоб кожну задачу підготовлений абітурієнт міг виконати швидко.

    Уперше формування білетів з банку даних "Тестові завдання з математики" для перевірки рівня знань абітурієнтів з математики при вступі до університету виконали у 1995 році. Після цього кожний рік банк даних доповнюється новими типами задач, що робить його більш повним. Ці доповнення відображаються у чергових випусках збірника.

    Головна особливість збірника полягає в тому, що, по-перше, він охоплює всі розділи шкільного курсу математики; по-друге, він містить багато оригінальних (складених авторами) завдань, які потребують для розв’язання нестандартного мислення (не виходячи за шкільну програму); по-третє, окремі традиційні задачі відрізняються своєю оригінальною постановкою. Тому цей збірник може широко використовуватися для поглибленого вивчення математики у школах, ліцеях, гімназіях; для розвитку в учнів логічного мислення і нестандартних підходів до розв’язання задач.

     Цей випуск збірника відрізняється від виданого у 2006 році незначними виправленнями.

     Загалом відомо, що в останні роки в університетах уже немає вступних екзаменів, а абітурієнтів зараховують за результатами ЗНО, проте саме для підготовки до вищезгаданого ЗНО цей збірник може бути дуже корисним (прим. автора релізу).



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Збiрник типових конкурсних тестових завдань з математики, Цегелик Г.Г., Гураи I.Й., Дудзяняй I.M., 2007 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать djvu
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать книгу - Збiрник типових конкурсних тестових завдань з математики. Цегелик Г.Г., Гураи I.Й., Дудзяняй I.M., 2007 - depositfiles
Дата публикации:





Теги: :: :: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи:


 


 

Книги, учебники, обучение по разделам




Не нашёл? Найди:





2024-03-28 00:28:48