Збірник тренувальних завдань з математики для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання, Максименко О.Ю., Тарасенко О.О., 2007

Название: Збірник тренувальних завдань з математики для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

Автор: Максименко О.Ю., Тарасенко О.О.
2007

    У даному посібнику враховано зміст та певною мірою відтворено структуру матеріалів зовнішнього незалежного тестування з математики, яке проводилося Центром тестових технологій у 2006 році.

Збірник тренувальних завдань з математики для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. Максименко О.Ю., Тарасенко О.О., 2007




3MICT

Передмова.
Форма, структура та зміст зовнішнього оцінювання з математики
Форми тестових завдань
Правила проходження зовнішнього оцінювання.
Розподіл завдань тесту відповідно до програмових вимог.
Корисні поради.
Зразок тестового зошита і бланків відповідей незалежного зовнішнього тестування з математики
Оцінювання завдань тестового зошита з математики.
Тренувальні тести
Тест 1.
Тест 2.
Тест 3.
Тест 4.
Тест 5.
Тест 6.
Тест 7.
Тест 8.
Тест 9.
Тест 10
Відповіді до тестів


ПЕРЕДМОВА.
Пропонований посібник укладено відповідно до навчальної програми з математики для середньої загальноосвітньої школи. У ньому враховано зміст та певною мірою відтворено структуру матеріалів зовнішнього сертифікаційного тестування з математики, яке проводилося Центром тестових технологій при Міністерстві освіти і науки України у 2006 році школи в підготовці до зовнішнього оцінювання навчальних досягнень, результати якого, за бажанням випускників, можуть бути зараховані як державпа підсумкова атестація з математики.

Структура посібника відображає сучасні вимоги до процедури складання зовнішнього оцінювання з математики, що дозволить учням краще підготуватися до проходження оцінювання навчальних досягнепь у тестовій формі.
Посібник містить такі розділи:
—   форма, структура та зміст зовнішнього оцінювання з математики;
—   розподіл завдань тестів відповідно до програмових вимог;
—   правила проходження зовнішнього оцінювання;
—   корисні поради щодо проходження зовнішнього оцінювання;
—   зразок тестового зошита і бланків відповідей зовнішнього оцінювання з математики; оцінюваипя запдапь тестового зошита з математики;
—   тренувальні тести.

Зразок тестового зошита і бланків відповідей зовнішнього тестування з математики надає випускникам можливість ознайомитися з інструкцією, структурою, правильним записом відповідей (частина 1 і частина 2) та розв'язань задач з алгебри І початків аналізу і з геометрії (частина 3).

Тренувальні тести, що містять по 38 завдань і відповіді до кожного з них, за структурою, формою та змістом наближені до завдань 2006 року. Вони розташовані у порядку зростання складності. Трсігувальпі тести допоможуть випускникам узагальнити та систематизувати зміст навчального матеріалу, передбаченого програмою, та підготуватися до незалежного зовнішнього оцінювання з математики.



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Збірник тренувальних завдань з математики для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання, Максименко О.Ю., Тарасенко О.О., 2007 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать pdf
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать книгу - Збірник тренувальних завдань з математики для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. Максименко О.Ю., Тарасенко О.О., 2007 - depositfiles
Дата публикации:





Теги: :: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи:


 


 

Книги, учебники, обучение по разделам




Не нашёл? Найди:





2024-04-25 00:38:02