ЗНО 2010, математика, Експрес підготовка, Нелін Є.П., 2010

Название: ЗНО 2010. Математика. Експрес підготовка.

Автор: Нелін Є.П.
2010

   Посібник призначений для ефективної підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з математики і відповідає формату та програмним вимогам ЗНО-2010. Усі опорні факти шкільного курсу математики подано у формі таблиць, які містять основні теоретичні положення кожної теми й основні алгоритми та прийоми розв'яування відповідних задач. Наведені тестові завдання аналогічні тим, що пропонуються на ЗНО. Для низки з них даються розв'язання та коментарі; завдання для самостійної роботи супроводжуються відповідями. Також подано тести, що пропонувалися на ЗНО з математики у попередні роки, для яких також наведені відповіді.
Призначено для випускників шкіл, абітурієнтів, студентів педагогічних вузів, учителів математики.

ЗНО 2010. Математика. Експрес підготовка. Нелін Є.П. 2010

   Пропонований посiбник призначений для ефективноi пiдготовки до зовнiшнього незалежного оцiнювання (ЗНО) з математики. Посiбник написано автором на основi багаторiчного досвiду використання тестових технологiй у навчальному процесi та при вiд6орi майбутнiх студентiв.
Структура навчального посiбника вiдпо-вiдаe формату та програмовим вимогам ЗНО з математики. У книзi наведено основнi onopнi факти з роздiлiв, що входять до програмових вимог: числа та вирази; рiвняння та нерiвностi; функцii; елементи комбiнаторйки, початки теорiii ймовiрностей та елементи статистики; планiме-трiя; стереометiя. Наводяться приклады тестовых завдань та iх розв'язанпя, заедания для са-мocmiйноi роботы. В окремому роздiлi посiбника подано вapiaнm тесту, який пропонувався пiд час ЗНО з математики в 2008 р., та eapianm тесту за специфiкацiею 2009 р.; наведено також зразки бланкiв вiдновiдей.



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу ЗНО 2010, математика, Експрес підготовка, Нелін Є.П., 2010 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать pdf
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать книгу ЗНО 2010. Математика. Експрес підготовка. Нелін Є.П. 2010 - depositfile
Дата публикации:





Теги: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи:


 


 

Книги, учебники, обучение по разделам




Не нашёл? Найди:





2024-04-19 00:50:19