Геометрія, 8 клас, Підручник, Мерзляк А.Г., Полонский В.Б., Якір М.С., 2009

Геометрія, 8 клас, Підручник, Мерзляк А.Г., Полонский В.Б., Якір М.С., 2009.
 
  Підручник поділено на шість параграфів, кожний з яких складається з пунктів. У пунктах викладено теоретичний матеріал. Особливу увагу звертайте на текст, виділений жирним шрифтом. Також не залишайте поза увагою слова, надруковані курсивом.
Зазвичай виклад теоретичного матеріалу завершується прикладами розв’язування задач. Ці записи можна розглядати як один з можливих зразків оформлення розв’язання.

Геометрія, 8 клас, Підручник, Мерзляк А.Г., Полонский В.Б., Якір М.С., 2009

Примеры.
У трикутнику ABC АВ = 3 см, ВС = 4 см, АС = 6 см. На стороні ВС позначено точку М так, що СМ = 1 см. Пряма, яка проходить через точку М перпендикулярно до бісектриси кута АСВ, перетинає сторону АС у точці К, а пряма, яка проходить через точку К перпендикулярно до бісектриси кута ВАС, перетинає пряму АВ у точці D. Знайдіть довжину відрізка BD.

У трикутнику ABC проведено бісектрису CD. Відомо, що центр кола, вписаного в трикутник BCD, збігається з центром кола, описаного навколо трикутника ABC. Знайдіть кути трикутника ABC.

Кут між двома висотами гострокутного трикутника ABC дорівнює 60°. Точка перетину висот поділяє одну з них у відношенні 2:1, рахуючи від вершини трикутника. Доведіть, що трикутник ABC — рівносторонній.



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Геометрія, 8 клас, Підручник, Мерзляк А.Г., Полонский В.Б., Якір М.С., 2009 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать pdf
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать книгу Геометрія, 8 клас, Підручник, Мерзляк А.Г., Полонский В.Б., Якір М.С., 2009 - pdf - Яндекс.Диск.
Дата публикации:





Теги: :: :: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи:


 


 

Книги, учебники, обучение по разделам




Не нашёл? Найди:





2024-03-28 23:05:38