Географія, 9 клас, Відповіді до збірника завдань для державної підсумкової атестації, Гладковський Р.В., Довгань А.І., Паламарчук Л.Б., Совенко В.В., 2011

Географія, 9 клас, Відповіді до збірника завдань для державної підсумкової атестації, Гладковський Р.В., Довгань А.І., Паламарчук Л.Б., Совенко В.В., 2011.

  Посібник допоможе учням успішно підготуватися до державної підсумкової атестації з географії. Посібник побудований за таким принципом: номер варіанта контрольної роботи, завдання контрольної роботи, правильна відповідь на тестові завдання із коментарем
(у разі необхідності) та розгорнута відповідь на творчі завдання. Крім того, у посібнику наведені картосхеми із виконаними завданнями. Посібник призначений для учнів та вчителів.

Географія, 9 клас, Відповіді до збірника завдань для державної підсумкової атестації, Гладковський Р.В., Довгань А.І., Паламарчук Л.Б., Совенко В.В., 2011

Примеры.
Визначте, який масштаб матиме топографiчна карта, якщо за основу взято аркуш топографiчноi карти масштабу 1 : 50000 i роздiлено його паралелями i меридiа-нами на чотири рiвнi частини.

Складiть план характеристики моря. Визначте географiчне положення Чорно-го моря.
План характеристики моря.
1) Назва моря
2) Географiчне положения (у тому числi: площа, протяжнiсть, глибини, характер береговоi лiнii зв'язок з океаном).
3) Походження котловини.
4) Клiматичнi умови.
6) Особливостi водних мас.
7) Органiчний свiт.
8) Екологiчнi проблеми.

Виберiть правильне твердження.

А За видом допомiжноi поверхнi, яку використовують для перенесення поверхнi на площину карти, розрiзняють проекцii цилiндричнi, конiчнi, азимутальнi.



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Географія, 9 клас, Відповіді до збірника завдань для державної підсумкової атестації, Гладковський Р.В., Довгань А.І., Паламарчук Л.Б., Совенко В.В., 2011 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать pdf
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать книгу Географія, 9 клас, Відповіді до збірника завдань для державної підсумкової атестації, Гладковський Р.В., Довгань А.І., Паламарчук Л.Б., Совенко В.В., 2011 - pdf - depositfiles.

Скачать книгу Географія, 9 клас, Відповіді до збірника завдань для державної підсумкової атестації, Гладковський Р.В., Довгань А.І., Паламарчук Л.Б., Совенко В.В., 2011 - pdf - Яндекс.Диск.
Дата публикации:





Теги: :: :: :: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи:


 


 

Книги, учебники, обучение по разделам




Не нашёл? Найди:





2024-03-19 00:38:02