Геометрія, основи стереометрії, многогранники, 10 клас, Тадеєв В.О., 2003

Название: Геометрія, основи стереометрії, многогранники, 10 клас, Тадеєв В.О.

Автор: Тадеєв В.О.
2003

   Даний підручник відповідає державному стандарту і програмам з математики (розділ «Стереометрія») для загальноосвітніх навчальних закладів та профільних і спеціалізованих фізико-математичних шкіл (ліцеїв і гімназій). У підручнику значна увага приділяється питанням історичного, світоглядного та методологічного характеру.

Геометрія, основи стереометрії, многогранники, 10 клас, Тадеєв В.О., 2003




Переднє слово до учнів.

   Шановні друзі! Ви розкрили підручник, предмет якого споконвіку вражав людський розум своєю довершеністю. Ця книга присвячена стереометрії, тобто геометрії в просторі. Планіметрія, або «плоска» геометрія, - це та сходинка, подолавши яку, ви тепер маєте змогу зазирнути в дивовижний світ справжньої геометрії. На цій сходинці ви вже стоїте: хто - міцніше, хто - ще похитуючись. Але побачене згодом заохотить вас зміцнити свої знання, аби досхочу милуватися обріями того ідеального геометричного світу, який розкриватиметься перед вами.

   Окрім виняткової естетичної принадності, геометрія з давніх-давен вважалася неперевершеною школою мудрості: вивчення цієї науки розвивало і шліфувало мислення. Відомо, зокрема, що над входом до Академії, яку заснував видатний давньогрецький філософ Платон, було вирізьблено напис: «Не заходь, не обізнаний з геометрією!» Ще красномовніше про освітній потенціал математики висловився Михайло Ломоносов: «Математику вже за те вивчати належить, що вона розум до ладу приводить».



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Геометрія, основи стереометрії, многогранники, 10 клас, Тадеєв В.О., 2003 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать pdf
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать книгу - Геометрія, основи стереометрії, многогранники, 10 клас, Тадеєв В.О., 2003 - depositfiles
Дата публикации:





Теги: :: :: :: :: :: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи:


 


 

Книги, учебники, обучение по разделам




Не нашёл? Найди:





2024-03-18 23:04:40