Алгебра і початки аналізу: Дворівневий підручник для 11 класiв, Нелін Є.П., Долгова О.Є., 2005

Название: Алгебра і початки аналізу: Дворівневий підручник для 11 класiв.

Автор: Нелін Є.П., Долгова О.Є.
2005

    Дворівневий підручник для 11 кл. загальноосвітніх навчальних закладів. - 6-те вид., виправлене. Рекомендовано Міністерством освіти і науки України (лист № 1/11-7731 від 28 грудня 2005 р.)



Передмова для учнів.

    Пропонований підручник для 11 класу є продовженням підручника «Алгебра і початки аналізу» для 10 класу. У 11 класі розглядається принципово нова частина курсу - початки аналізу. Математичний аналіз (або просто аналіз) - галузь математики, сформована в XVIII ст., яка відіграла значну роль у розвитку природознавства: з’явився потужний, досить універсальний метод дослідження функцій, що виникають під час розв’язування різноманітних прикладних задач. Також у 11 класі буде розглянуто елементи комбінаторики, теорії імовірностей та статистики, що також знаходять широке застосування в найрізноманітніших галузях знань.

    Структура підручника для 11 класу повністю аналогічна до структури підручника для 10 класу. Нагадаємо про те, як користуватися підручником.
    Система навчального матеріалу підручника з кожної теми представлена на двох рівнях. Основний матеріал наведено в параграфах, номери яких позначено синім кольором.



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Алгебра і початки аналізу: Дворівневий підручник для 11 класiв, Нелін Є.П., Долгова О.Є., 2005 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать pdf
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать книгу - Алгебра і початки аналізу: Дворівневий підручник для 11 класi загальноосвіт. Нелін Є.П., Долгова О.Є., 2005 - depositfiles
Дата публикации:





Теги: :: :: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи:


 


 

Книги, учебники, обучение по разделам




Не нашёл? Найди:





2024-04-17 23:03:27